Facebook komt tot leven

Facebook komt tot leven
, ING Groep
@evr

Een luchtig item op de dinsdag, einde ochtend. Je bent alvast gewaarschuwd. Niet iets mega-actueels, onderstaande video staat sinds februari live op YouTube. Iets vergelijkbaars zagen we al eens in 2007 bij de Hema en bij het duel van Club Internet. Waarom dan toch hier een filmpje over Facebook dat tot leven komt? Omdat hij heel mooi en gaaf is (37000 views tot nu toe). Kijk maar:

Een nog redelijk onontdekt pareltje van Cedric Vella (@cedricvella) die toch wel wat meer dan de 37K views op YouTube op dit moment heeft verdiend. Met dank aan @yizmo voor de tip. En vooruit omdat we toch een stuk vrijdagmiddaggevoel op de dinsdagochtend leveren, deze afsluiter er nog even bij om onze hoofdredacteur @mgvandenbroek helemaal gek te maken;-) Over 30 jaar is er met de iPhone 44G een app voor letterlijk alles.

 

Met dank aan The Next Web.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.