Vacature: E-Marketeer bij Oxxio

10 maart 2011, 06:13

Als E-Marketeer ben je bezig met de uitvoering en verdere uitwerking van de internetstrategie van Oxxio. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor zaken als het gaat om de online activiteiten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor analyses en rapportages van de Oxxio website. Je coördineert frontend activiteiten samen met externe partners om Oxxio.nl en Mijn Oxxio verder te optimaliseren en door te ontwikkelen. Samen met collega’s van de Marketingafdeling en Customer Service en ICT werk je online projecten uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Je zal een prominente rol vervullen bij de uitwerking om de Oxxio klanten steeds meer online te bedienen doormiddel van diverse online kanalen. Als E-marketeer kom je te werken op een kleine E-business afdeling met gedreven collega’s, waarin ieder zijn eigen aandachtsgebied heeft.

Oxxio wil online stevig gaan groeien. Wij hebben daarbij ambitieuze plannen ten aanzien van selfservice, innovatieve online diensten en social media. Ben je kritisch, heb je een passie voor interactieve media en ben je altijd op zoek naar vernieuwende ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Oxxio is op zoek naar een E-Marketeer die ervaring heeft binnen een internet georiënteerde organisatie (zowel online sales als online self service) en kennis heeft van technische mogelijkheden van websites en webapplicaties. Passie met interactieve media is een must binnen deze functie.

Heb jij daarnaast:

  • Minimaal een afgeronde commerciële HBO opleiding, bij voorkeur op communicatiegebied;
  • 3-5 jaar werkervaring met als specialisatie e-marketing
  • Kennis van online rapportagetools als Google Analytics
  • Kennis en ervaring met SEO

Dan nodigen we jou hierbij van harte uit om te solliciteren!

Wij bieden:

Een marktconform salaris, met uitstekende secundaire voorwaarden, zoals:

  • Variabele bonus, afhankelijk van behaalde targets;
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Een jonge, open, ambitieuze en informele bedrijfscultuur;
  • Een functie waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een uitgebreid gezondheidsprogramma Oxxio goes fit, bestaande uit o.a. stoelmassage en bedrijfsfitness.

Organisatie:

Oxxio is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de geliberaliseerde Nederlandse energiemarkt. Wij leveren groene stroom en gas aan zowel bedrijven als consumenten. Meer dan 800.000 klanten profiteren inmiddels van het blijvend voordeel en gemak van de energie van Oxxio. En we groeien nog steeds, niet zonder reden.

Klantvoordeel, betrouwbaar, duurzaam en innovatief zijn de waarden die bij ons horen. Het doel van Oxxio is duidelijk: slim met energie. Wil jij je daar volledig voor inzetten? Dan ben je welkom bij Oxxio.

Hoe kun je reageren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae dan naar: {encode=”humanresources@oxxio.nl” title=”humanresources@oxxio.nl”} of Oxxio Nederland bv, t.a.v. Afdeling Human Resources, Postbus 1952 1200 BZ Hilversum. Kijk voor meer informatie op www.oxxio.nl of neem contact op met onze Recruiter Soraya la Rose 035-6265800.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!