Vacature: Product manager bij Weeronline/Meteovista

24 februari 2011, 06:10

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van producten voor de websites van Weeronline in Nederland en Meteovista in het buitenland. In onze organisatie werken we continu aan het verbeteren en uitbreiden van deze sites. Als product manager beschik je over de visie om je te onderscheiden van de concurrentie en je bent in staat kansen te zien om meer traffic naar de sites te genereren. Je initieert en realiseert samenwerkingen en partnerships met grote online partijen. Je realiseert gestelde KPI’s door middel van het analyseren en optimaliseren van traffic. Je initieert, ontwikkelt en lanceert nieuwe producten en optimaliseert bestaande onderdelen van de websites.

Als product manager werk je op de afdeling marketing nauw samen met de online marketeers en requirement engineers. Daarnaast onderhoud je contacten met de afdeling Sales, de project manager ict en de country managers. De technische werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen IT-afdeling en een externe partij. Je rapporteert aan de marketing manager.

Wij vragen

Ben je de ideale kandidaat voor de functie, dan ben je gedreven en beschik je over analytisch en strategisch denkvermogen. Je kunt goed in een team werken en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bezit ondernemend en commercieel vermogen en je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt grote interesse in de ontwikkelingen op het gebied van internet. Je hebt aantoonbaar ervaring als product manager in de online branche.

Wij bieden

MeteoVista & Zoover bieden een vooruitzicht op vast dienstverband tegen een 4 of 5 daagse werkweek. Beloning is afhankelijk van opleiding en ervaring. Zoover Media, Zoover International en MeteoVista zitten samen op een nieuwe locatie in Zeist, van waaruit de Nederlandse en de internationale markten bediend worden. Het kantoor is gevestigd aan het station Driebergen- Zeist, in totaal werken er 50 enthousiaste collega’s.

Reacties

Interesse gewekt? Mail dan je CV, inclusief een korte motivatie naar: {encode=”hr@meteovista.nl” title=”hr@meteovista.nl”} (t.a.v. Dick van Rooijen) o.v.v. “Product Manager Weeronline/Meteovista“. Voor meer informatie kun je bellen met Bruno van de Laar via 088-9337600.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!