‘Review!’ nu gratis te downloaden

‘Review!’ nu gratis te downloaden

Op basis van de scriptie van mijn broer Klaas schreven hij en ik in 2009 het boek ‘Review! Het succes van online mond-tot-mond reclame.’ We beschreven hierin hoe belangrijk online klantervaringen zijn in het beslissingsproces van oriënterende consumenten, en hoe organisaties hier het best mee om kunnen gaan. En met succes. Begin 2010 werd ons boek genomineerd voor Managementboek van het Jaar. Weer een jaar later kan ik melden dat ‘Review!’ nu gratis als e-book te downloaden is (pdf, 6 mb)!

In mei 2009 was het feest in ons pand aan de Herengracht, waar we onze online onderzoeken uitvoeren. Ook Marketingfacts was aanwezig bij de boekpresentatie. Hierbij nog een keer de video’s van onze speech tijdens de lancering en het interview dat Matthijs van den Broek met ons afnam over het boek. Veel lees- en kijkplezier.

Speech

Interview


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.