Vacature: Sitemanager bij Randstad

9 februari 2011, 06:05

Jij, Sitemanager weet randstad.nl optimaal te benutten in de wereld van werk.

Dit ga je doen bij Randstad

De sitemanager is de persoon binnen de afdeling internet & social media die verantwoordelijk is voor optimale benutting en gebruik van www.randstad.nl. Waar de internetmarketeer zorgt voor voldoende traffic naar de site, focust de sitemanager zich op de strategie van de site, optimale navigatie, content en structuur van de site. Jij ziet er op toe dat navigatie, content en structuur onderhouden en geoptimaliseerd zijn, op basis van de rapportages. De kennis van de site deel je met interne doelgroepen. Stafmedewerkers en directie adviseer je over toepassingen en inzet van de website als marketingmiddel. Lijncollega’s, die directe content plaatsen op de site, adviseer en instrueer jij actief bij het plaatsen van content (vacatures) op de site. Je rapporteert aan de manager internet & social media en wordt ondersteund door de webredacteur/contentmanager en de webanalist.

Kerntaken

  • Je bent eindverantwoordelijk binnen het team Internet & Social Media voor de site en alle marketingcommunicatie activiteiten daarop van de toegewezen accounts
  • Je bent verantwoordelijk voor de acceptatie en stuurt op acceptatiecriteria bij zgn releases van de site
  • Jij bent aanspreekpunt voor de IT-organisatie tbv SEO (search engine optimalisatie) en controleert de uitvoering hiervan
  • Verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van jouw onderdeel in het jaarplan voor de afdeling Internet & Social Media
  • Bezoeken van de accounts (managementteams in de lijnorganisatie) teneinde op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen bij de klant en deze actief te adviseren te samen met de online marketeer over de resultaten van die regio.

Dit vragen we van je

Randstad zoekt voor deze functie een zelfstandige specialist met minimaal HBO werk-e n denkniveau en 3 tot 5 jaar werkervaring in het vakgebied.

Bij voorkeur heb je ruime ervaring met de verschillende Ominiture tools, Webtrends, SiteCatalyst en Test & Target one-1-one. Je hebt een goed analytisch vermogen, goede contactuele eigenschappen en een servicegerichte instelling. Je bent gewend om te werken in multidisciplinaire teams en je bent in staat om in de organisatie meerdere mensen mee te krijgen.

Dit bieden we

Randstad biedt je een inspirerende werkomgeving. Als HR-dienstverlener zien we als geen ander het belang van opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk geldt dat ook voor de mensen die bij Randstad werken. Je ontwikkeling wordt breed ondersteund door de activiteiten vanuit de Randstad Academie, ons opleidingscentrum. Ook externe opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Randstad biedt een goed, marktconform salaris tussen de 44.125 en 64.332 euro bruto per jaar obv 40- urige werkweek inclusief 8,5 % vakantiegeld, ex overige emolumenten en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De arbeidsomvang van deze functie bedraagt 40 uur per week. Er bestaat de mogelijkheid om 32 uur te werken.

Randstad en de wereld van werk

Randstad is dé HR-dienstverlener van Nederland. Met 250 vestigingen en ruim 2600 vaste medewerkers staan we midden in de wereld van werk. We halen het beste in mensen en organisaties naar boven met gespecialiseerde diensten voor: uitzenden en detacheren, werving en selectie, advies en uitvoering voor complexe HR-vraagstukken.

De wereld van werk is sterk in beweging. Denk aan nieuwe contractvormen, groeiende flexibiliteit en nieuwe ontwikkelingen om mensen en werk te matchen. Als marktleider loopt Randstad graag voorop bij innovaties. Zo spelen we al bijna 50 jaar een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Karen Janssen, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06-15955263. Indien je interesse hebt kan je je CV en motivatie mailen naar {encode=”Karen.janssen@nl.randstad.com” title=”Karen.janssen@nl.randstad.com”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!