Zanox introduceert direct ads en retargeting op basis van CPA

Zanox introduceert direct ads en retargeting op basis van CPA

Affiliatenetwerk Zanox stelt de nieuwe online advertentievormen Direct Ads en Display Retargeting beschikbaar voor partners. Het affiliate netwerk biedt de twee nieuwe vormen van online adverteren geheel performance based aan, zo meldt het vanmorgen in een persbericht. Aangesloten publishers in het Zanox netwerk worden door adverteerders vergoed voor een gerealiseerde verkoop of lead. Direct Ads is de vorm van tekstlink-adverteren waarbij tevens een afbeelding en een logo worden getoond. De verschillende aanbiedingen rouleren en worden met een algoritme geoptimaliseerd naar conversie.

Display retargeting is een vorm van banner adverteren waarbij bezoekers van webshops later opnieuw worden benaderd voor een herhaalbezoek. In beide gevallen hoeft de publisher alleen eenmalig een banner te plaatsen op hun website. De vormen van adverteren stond niet eerder ter beschikking aan affiliates. Roger Kenbeek, algemeen directeur van Zanox Benelux:

“Wij wilden textlink-advertising en display retargeting ook aanbieden aan onze publishers. De ontwikkelingen op het gebied van performance advertising nemen snel toe en adverteerders zijn zeer geïnteresseerd in display retargeting en text-link advertising op basis van CPA. Door nieuw ontwikkelde technologie kan Zanox dit nu ook aanbieden via ons eigen premium publisher netwerk. We verwachten op basis van resultaat zelfs betere omzetten te realiseren voor onze adverteerders en publishers.”

Voor de realisatie van de nieuwe tools werkt Zanox samen met verschillende technologie-partners. Display retargeting werkt op basis van een door Zanox ontwikkelde Mastertag. Na implementatie van deze mastertag op de websites van adverteerders, kunnen meerdere publishers gelijktijdig retargeting inzetten.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.