ADV: Definitieve programma Marketing Pioneers bekend

17 januari 2011, 09:00

Donderdag 3 februari vindt de derde editie van het Marketing Pioneers evenement plaats. Inmiddels is het definitieve programma bekend. Het belooft een bijzondere en inspirerende dag te worden met 10 topsprekers en ruim 300 marketingbeslissers in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam). Wil jij er bij zijn? Lees dan snel verder, voor lezers van Marketingfacts geldt een speciale kortingsactie.

Sprekers

De Amerikaanse topspreker Guy Kawasaki verzorgt de keynote presentatie. Kawasaki wordt na Steve Jobs gezien als de grootste ‘Apple-evangelist’. Daarnaast is hij de schrijver van negen succesvolle marketing boeken waaronder ‘The Art of the Start’. Tegenwoordig is hij Managing Director van Garage Technology Ventures waarbij hij investeert in vernieuwende ideeën op het gebied van technologie.

Naast Guy Kawasaki spreken ook Daphna Bosman (Groupon), Oscar Diele (Spil Games), Robert Verwaayen (Prime Ventures) en Vanessa Visser (Lay’s). De vijf marketing innovators Aangetekend Bellen, C2K, Mymuesli, Kaibi Social TV en Ziggur strijden om de felbegeerde Nextmarketeer PEP talks award. Annemarie van Gaal is op 3 februari de dagvoorzitter.

Deelnemen

De organisatie verwacht ruim 300 bezoekers, waarvan er minder dan 100 (nu) nog beschikbaar zijn voor de vrije verkoop. De overige kaarten zijn beschikbaar gesteld aan de toprelaties van de participanten van Marketing Pioneers. Wil jij er ook bij zijn? Voor lezers van Marketingfacts geldt een speciale kortingsactie.

Je krijgt 50 euro korting als je de volgende stappen volgt:

1. Laat op Linkedin weten dat je komt

2. Registreer via de Marketing Pioneers website

3. Vermeld in het opmerkingen veld van het registratieformulier “MF ACTIE”

Over Marketing Pioneers

Marketing Pioneers is een exclusief evenement voor de moderne marketing beslisser: directeuren / eigenaren, marketing managers en marketeers aan de klantzijde van de markt. We zijn er voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak. Tijdens de dag zijn er meer dan voldoende momenten om onderling te netwerken.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Blyk, Daisycon, Energize, E-village, Freshheads, Gleijm & van der Waart, Info.nl, Lewis PR, Link Optimizer, Multiscope, Nextmarketeer, Shareforce, SpotONvision & Yonego. Marketingfacts is een van de media partners.

John Kivit
Directeur bij Multiscope

Ondernemer in marketing, research, innovatie en technologie. Dagelijks druk met Multiscope, Shareforce en de Innoshow podcast.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!