De betere middelvinger van de Belgen

De betere middelvinger van de Belgen

Geïnspireerd door alle helpdeskellende bij het Belgische Mobistar én door onze eigen Youp dachten ze bij het team van Basta (caberetgezelschap Neveneffecten) dat het tijd was voor actie tegen de telecomreus. Of actie, eigenlijk wraak. Een container voor de deur, op een net niet handige plek. In die container een paar jongens met een telefoon, synthesizer en een mac. We zullen ze het eens laten voelen, hoe het voelt om in de wacht gezet te worden. Team: “Op uw factuur ziet u een klantennummer staan.” Medewerker Mobistar: “Ik héb geen factuur”. Het is een must see. En een hele dikke internet hit met nu al 343817 views. (via DC, ook op De Stentor en DWDD gisteren).

De Stentor/GPD schrijft:

“Het bedrijf zelf heeft inmiddels beterschap beloofd onder andere door het inzetten van vijftig extra medewerkers. De makers van Basta zijn in België beroemd én berucht. Het afgelopen jaar stuurden ze een groot aantal nep-persberichten rond van een neponderzoeksbureau. Een aantal daarvan werden ongecontroleerd in de krant gezet.”


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.