Marketing Pioneers zoekt sprekers

Marketing Pioneers zoekt sprekers
, Multiscope
@jkivit

Sta jij donderdag 3 februari op het podium van Marketing Pioneers? Meld nu je vernieuwende bedrijf, product, dienst of case aan om kans te maken om deze te presenteren aan 300 marketing beslissers. Marketing Pioneers gelooft in de kracht van de community en laat zes sprekerslots invullen door jullie aanmeldingen. Vijf pioneers krijgen een plaats in de Nextmarketeer PEP talks (elevator pitches) en één spreker in het reguliere programma. Grijp je kans op een unieke ervaring op de Marketing Pioneers catwalk.

Nextmarketeer PEP talks
De Nextmarketeer PEP talks is dé kans voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen voor hun vernieuwende idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren kort en krachtig (Pecha Kucha stijl). De beste presentatie wordt beloond met een aanmoedigingsprijs van € 2.500 en een Lectric Opleidingscheque ter waarde van maar liefst € 5.000! Geef een boost aan je cashflow, kennis en contacten en laat de gevestigde orde op haar grondvesten trillen. Laat het beste van jezelf zien voor 300 marketing beslissers.

Reguliere programma
Voel jij je comfortabel genoeg om naast een internationale topper als Guy Kawasaki en andere Nederlandse topsprekers een plaats in te nemen in het reguliere programma? Dan krijg je van Marketing Pioneers de kans om 20 minuten te vullen met een presentatie waarin je onze bezoekers verrast, inspireert of op nieuwe denksporen zet. Kom niet aan met een standaard bedrijfspresentatie, want dat is nu juist NIET wat we zoeken. Verder zijn de regels simpel. Zorg voor tempo, goede visuals en een vernieuwend verhaal.

Aanmelden
Aanmelden is simpel. Stuur een e-mail naar marketingpioneers@multiscope.nl waarin je kort en helder beschrijft wat je zou willen presenteren en voor welk onderdeel. Vergeet niet je bedrijf en contactgegevens te vermelden. Je hoort dan snel of jij in de gelegenheid wordt gesteld om je plek op het podium te pakken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Antoine van Tuyl (073-6212122).

Partners
Marketingfacts is één van de mediapartners van Marketing Pioneers. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Blyk, Daisycon, Energize, E-village, Freshheads, Info.nl, Lewis PR, Link Optimizer, Multiscope, NextMarketeer, Shareforce, SpotONvision en Yonego.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.