Marketing Pioneers zoekt sprekers

30 december 2010, 20:28

Sta jij donderdag 3 februari op het podium van Marketing Pioneers? Meld nu je vernieuwende bedrijf, product, dienst of case aan om kans te maken om deze te presenteren aan 300 marketing beslissers. Marketing Pioneers gelooft in de kracht van de community en laat zes sprekerslots invullen door jullie aanmeldingen. Vijf pioneers krijgen een plaats in de Nextmarketeer PEP talks (elevator pitches) en één spreker in het reguliere programma. Grijp je kans op een unieke ervaring op de Marketing Pioneers catwalk.

Nextmarketeer PEP talks

De Nextmarketeer PEP talks is dé kans voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen voor hun vernieuwende idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren kort en krachtig (Pecha Kucha stijl). De beste presentatie wordt beloond met een aanmoedigingsprijs van € 2.500 en een Lectric Opleidingscheque ter waarde van maar liefst € 5.000! Geef een boost aan je cashflow, kennis en contacten en laat de gevestigde orde op haar grondvesten trillen. Laat het beste van jezelf zien voor 300 marketing beslissers.

Reguliere programma

Voel jij je comfortabel genoeg om naast een internationale topper als Guy Kawasaki en andere Nederlandse topsprekers een plaats in te nemen in het reguliere programma? Dan krijg je van Marketing Pioneers de kans om 20 minuten te vullen met een presentatie waarin je onze bezoekers verrast, inspireert of op nieuwe denksporen zet. Kom niet aan met een standaard bedrijfspresentatie, want dat is nu juist NIET wat we zoeken. Verder zijn de regels simpel. Zorg voor tempo, goede visuals en een vernieuwend verhaal.

Aanmelden

Aanmelden is simpel. Stuur een e-mail naar {encode=”marketingpioneers@multiscope.nl” title=”marketingpioneers@multiscope.nl”} waarin je kort en helder beschrijft wat je zou willen presenteren en voor welk onderdeel. Vergeet niet je bedrijf en contactgegevens te vermelden. Je hoort dan snel of jij in de gelegenheid wordt gesteld om je plek op het podium te pakken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Antoine van Tuyl (073-6212122).

Partners

Marketingfacts is één van de mediapartners van Marketing Pioneers. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Blyk, Daisycon, Energize, E-village, Freshheads, Info.nl, Lewis PR, Link Optimizer, Multiscope, NextMarketeer, Shareforce, SpotONvision en Yonego.

John Kivit
Directeur bij Multiscope

Ondernemer in marketing, research, innovatie en technologie. Dagelijks druk met Multiscope, Shareforce en de Innoshow podcast.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!