eMarketer: Key Digital Trends 2011

eMarketer: Key Digital Trends 2011

Ik geef me bijna nooit op voor een webinar; vind het wat te lineair en de timing werkt vaak niet, ook dit keer niet. Maar bij eMarketer hebben ze het webinar over de Key Digital Trends voor 2011 van 15 december opgenomen om terug te luisteren en de presentatie met de trends vind je hieronder op SlideShare. Analisten Noah Elkin, Debra Aho Williamson en David Hallerman en 7 trends: overal apps die overal zijn, over content consumptie convergentie, over locatie en social, real time bidding, targeting en online privacy.

Prachtig materiaal voor onder de kerstboom om eens terug te luisteren en om de plannen voor 2011 verder aan te scherpen. Niet gezegd dat je direct zou moeten inspelen op al deze trends, maar toch wel op minimaal twee ;)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.