SlideshareReview (96): Digitaal DNA

SlideshareReview (96): Digitaal DNA

“Change is fueled by technology, and to see the perspective is often difficult.” In onderstaande presentatie (we gaan bijna naar de 100 reviews in deze rubriek) benadrukt Martin Deinoff dat je je niet moet blindstaren op de (on)mogelijkheden van nieuwe technieken, maar vooral moet kijken naar nieuwe producten, businessmodellen, concurrentievoordelen, merkontwikkeling, concurrenten en nieuwe markten. De inhoud van de presentatie is niet brand new, maar vormt een goed overzicht van de stand van zaken.


Martin Deinhoff geeft in deze presentatie aan dat het digitale DNA bestaat uit: digitalisering, globalisatie, democratisering, en socialisering. Het zijn deze kenmerken van de opkomst van nieuwe technologieën, die je als bedrijf zult kunnen en moeten gebruiken om te komen tot nieuwe producten en businessmodellen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.