Vacature: Accountmanager online advertising & sponsored content bij Adfactor

28 september 2010, 03:43

Adfactor verkoopt de advertising en sponsormogelijkheden van grote websites zoals bijvoorbeeld 9292ov.nl, Iens.nl, Flabber.nl, SlamFM.nl en Film1.nl. Adfactor verkoopt niet alleen de standaardvormen (banners e.d.), maar produceert tevens uitingsvormen die bij de doelgroep en boodschap van de adverteerder passen. Denk hierbij aan gesponsorde content en online videoproducties. Tot de klantenkring van Adfactor behoren alle grote mediabureaus en de top 500 adverterende bedrijven in Nederland. Wegens recente uitbreidingen zoekt Adfactor per direct een: Accountmanager online advertising & sponsored content (fulltime)

Functieomschrijving

Als accountmanager sta je dagelijks in contact met de mediabureaus en adverteerders. Op basis van de briefing adviseer je de klant welke vorm het beste aansluit op zijn vraag. Je vertaalt dit advies in een voorstel en neemt vervolgens de bevestiging en de materialen in ontvangst. Samen met de traffic-afdeling zorg je ervoor dat de campagnes volgens afspraak geleverd worden. Gedurende de looptijd hou je de campagnes goed in de gaten en ben je altijd standby om te rapporteren of vragen snel en goed te beantwoorden aan de klant. De rest van je tijd investeer je in het pro-actief adviseren van je klanten en het ontdekken van nieuwe kansen.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die voldoet aan het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding (communicatie-, marketing-, media gerelateerde achtergrond)
 • 1-2 jaar werkervaring
 • Affiniteit met internet en interactieve media
 • Servicegerichte houding
 • Ondernemend en pro-actief
 • Slagvaardig
 • Nauwkeurig
 • Goed georganiseerd
 • Woonachtig in (buurt van) Den Haag
 • Representatief voorkomen
 • Sociaal en communicatief vaardig

Een ander belangrijk onderdeel van je functie is het aanboren van nieuwe relaties met adverteerders direct. Je zoekt op een effectieve manier contact met marketeers van bedrijven die online adverteren of op het punt staan dat te gaan doen. Je schrijft voorstellen en onderhandelt deze uit tot een deal.

Wij bieden

Een baan met verantwoordelijkheid in een mediatak die zich razendsnel ontwikkelt, binnen een supergezellig team en leuke werkomgeving op het Noordeinde in het centrum van Den Haag. Wij bieden een marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling. Wij zien je reactie graag tegemoet! Neem voor vragen of een sollicitatie contact op met Phileas Fox via {encode=”werken@adfactor.nl” title=”werken@adfactor.nl”}.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!