Post-roll op online video netwerk Ster: 95 procent kijkt commercial uit

Post-roll op online video netwerk Ster: 95 procent kijkt commercial uit

Voor Rabobank heeft digilogue, samen met Ster, als eerste een post-roll commercial ingezet. De post-roll commercial heeft voor deze campagne, zo meldt het persbericht, “opvallend goede resultaten behaald” en realiseerde een hogere clickrate ten opzichte van de pre-roll commercial. 95% van de kijkers heeft de post-roll commercial volledig uitgekeken, “een overweldigend succes”. De inzet van een pre-roll heeft inmiddels haar kracht bewezen en daarom heeft digilogue samen met Ster ook de kracht van een post-roll getest. De post-roll behaalde een clickrate van 8%. Bij dezelfde campagne heeft de pre-roll commercial een clickrate van 4% gerealiseerd.

Bijna 95% van de kijkers heeft de commercial helemaal afgekeken. De gemiddelde kijktijd van de 15 seconden durende commercial lag op ruim 14 seconden. ”De behaalde resultaten hebben ieders verwachting overtroffen”, zegt Nathalie Peters van digilogue. “Dat bijna iedereen de post-roll commercial heeft uitgekeken is een geweldig resultaat te noemen”.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Logisch. pre-roll is voor branding, post-roll voor marketing. Zou ook niet dezelfde campagne moeten zijn mi.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.