Online tuesday #8: The future of online technology (Foto’s en video’s)

Online tuesday #8: The future of online technology (Foto’s en video’s)

Wetransfer, SocialReferral, Uitgekotst.nl, Mobypicture, Jet-Stream, Boondoggle, CheapCargo, MediaInjection, Componence, MonsterSwell, DSBTheMovie, Edgevertising, Seatme, LBi Lost Boys en Roomloaded. Deze 15 bedrijven gaven allemaal in een talk van 5 minuten tijdens online tuesday, afgelopen dinsdagavond in Felix Meritis, een blik vooruit op het thema “The Future of Online Technology”. Een prachtige afsluiter van een prachtig eerste seizoen online tuesday, vonden wij als organisatie. Hieronder de integrale talks, een presentatie met sprekers en logo’s en de foto’s van het event (met grote dank aan mediapartner Videofix):

In onderstaande presentatie de bedrijfsnamen en logo’s van alle deelnemende ‘pitchers’ tijdens online tuesday. Uiteindelijk wonnen, al dan niet door de falende techniek, de mannen van Roomloaded een fles champagne door de decibel boven de 100 uit te krijgen.

Sprekers Deel 1

In onderstaande video de eerste 5 sprekers: Nalden van Wetransfer.com, Guido Nieuwkamp van Social Referral, Vincent Everts van Uitgekotst.nl, Timan Rebel van Mobypicture.com en Stef van der Ziel van Jet-stream.com.

Sprekers Deel 2

In onderstaande video de tweede vijf sprekers: Polle de Maagt van Boondoggle, Marc Poelenjee van CheapCargo.com, Ralph van Hooijdonk van MediaInjection, Gijs Oostendorp van LBi Lost Boys en Ha Vo van Componence.

Sprekers Deel 3

In onderstaande video de derde vijf sprekers: Jan Willem Alphenaar van DSBTheMovie.nl, Alper Cucun van MonsterSwell, Leo Duivenvoorde van Edgevertising, Jeroen van den Brink van Seatme.nl, en als laatste de winnaar Valerie Ivangorodsky van Roomloaded.

Foto-impressie

Hieronder een foto-impressie, gemaakt door een fotograaf van Videofix.

Volgend seizoen zal online tuesday vanaf september wederom iedere eerste dinsdag van de maand de belangrijkste trends en onderwerpen in de online branche belichten. Vragen, opmerkingen, suggesties voor sprekers: heel graag naar matthijs[at]marketingfacts.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Hi Matthijs,

  Bedankt voor deze sfeer impressie, het was erg uitdagend om daar te mogen spreken. Persoonlijk vond ik het zeer moeilijk om mijn fascinatie voor social business in Facebook over te brengen aan het publiek. Mochten er toch mensen geinteresseerd zijn in bijvoorbeeld hoe Albert Heijn in Facebook kan zijn of hoe [http://www.youtube.com/watch?v=Oq3eoI_ilMk]een reisorganisatie haar service in Facebook kan brengen[/url], dan kunnen ze het best de demo's op YouTube bekijken. Hopelijk lukt het mij dan alsnog om mensen te inspireren.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor de zendtijd en als dank wil ik graag Online Tuesday kostenloos een mashup aanbieden om de beleving van jullie inspirerende offline activiteiten online te verzilveren.

  Ik wens je nog een fijn weekend toe!

  Ha

  geplaatst op
 • Was erg leuk maar ook spannend om te doen.
  Fantastisch concept zo, op naar TedEX :)

  geplaatst op
 • Toch wel relaxed om op zondagochtend de Online Tuesday terug te kijken. Volgens mij staan alleen de video's niet in de goede volgorde!?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.