Officiële TV commercial Hi via wedstrijd

Officiële TV commercial Hi via wedstrijd

Maak het vervolg op de ‘Wie is Froukje’ commercial voor de Hi bewaarbox, dat was de vraag en de opdracht aan de Brandfighters community, het platform dat ik samen met Oskar Bolhuis heb opgezet. Van de 22 inzendingen is onderstaande video de winnaar geworden, uitgekozen door de Hi society. De video is geregisseerd door Danny Maas (25). Zijn commercial is afgelopen woensdag 26 mei uitgezonden op televisie (RTL 4) als officiële Hi-commercial.

Dit is de eerste keer dat een Brandfighter de nationale televisie haalt, en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Uniek aan deze manier van werken is dat de doelgroep de commercial zelf heeft gemaakt en dat de doelgroep ook zelf heeft bepaald welke commercial ze het beste vonden. Bekijk hier de winnaar:

Bekijk hier de top 5 video’s.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.