Blue Shots TV: MediaMonks, open in New York in 2011

Blue Shots TV: MediaMonks, open in New York in 2011

Joris van Heukelom in gesprek met Victor Knaap van MediaMonks. Een gesprek over de ondernemer Victor en hoe het is om te groeien met een bedrijf naar 100 man. Hij vertelt over zijn hekel aan managers en zijn hekel aan Awards, solliciteert tussendoor openlijk naar de functie Voorzitter PIBN en praat uitgebreid over MediaMonks in de UK, alwaar hij nu een ‘One Man Army’ heeft zitten, maar waar hij nog dit jaar met een eigen eerste lijns productie team zal zitten. Zeg het woord ‘pitchen’ en Victor begint te glimmen, kom maar op. Maar aan verliezen heeft ie een enorme hekel. Vandaar dat ie gaat voor de winst en voor een bijna on-Nederlandse ambitie. New York in 2011 heeft hij geroepen. En gaat dat dan lukken? Jazeker gaat dat lukken, let maar op. Mijn petje af, voor Victor Knaap.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ik zeg, MediaMonks hoofdsponsor Design for Conversion New York 2010. Contact laat ik even via Jay de Groot lopen ;-)

  geplaatst op
 • Mooi interview. Over pitchen zijn de antwoorden interessant. Het 'konijnmoment' dat doorslaggevend is...en niet teveel beloven.

  geplaatst op
 • Vic, you rock!

  geplaatst op
 • Waarom irriteer ik me toch altijd aan deze interviewer?!
  Is het zijn domme manier van vragen stelken? Is het z\'n vette uiterlijk? Ik kan het niet helpen. Laat deze man alstublieft wat anders gaan doen.
  Voor lokale kneuter tv kijk ik wel naar tv Branant.

  geplaatst op
 • Leuk interview met veel inhoud, jammer van het vreselijk overstemd geluid dat ik wel vaker hier op blueshots tv hoor. Geef die geluidsman/cameraman eens een schop!
  Verder moet de presentator stoppen Jort Kelder te imiteren, het is het zo net niet.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.