SpinAwards iPhone app: Bekijk wie er vanavond wint

8 april 2010, 11:51

Vorig jaar lanceerde SpinAwards al een iPhone app met alle genomineerden en al het ingezonden werk. Voor de SpinAwards van 2009, die vanavond worden uitgereikt, is nu een update gemaakt. Je kunt van de ingezonden cases – en natuurlijk de nominaties – alle credits, casebeschrijvingen en creatief werk bekijken. Zit je op wifi, dan kun je ook de videocases bekijken. Onder het tabje ’ winnaars’ is nu nog niets te zien, maar daar komt na vanavond natuurlijk een rijtje met winnaars te staan.

Voor versie 2010 van de app zou het mooi zijn als ook de video’s en buzz rondom de Inspiration Days wordt toegevoegd, maar vooral ook alle Twitterberichten (inclusief foto’s en video’s die er worden vastgelegd) tijdens de uitreiking. De applicatie is leuk om even snel te kijken wat er genomineerd en gewonnen is, maar er is nu nog niet heel erg veel reden om hem frequent te gaan gebruiken.

SpinAwards-Adformatie grappen

Inmiddels verschijnen er op Twitter alweer vele SpinAwards-Adformatie grappen. SpinAwards voorzitter Stephan Fellinger geeft op Twitter aan dat ze overwegen een speciale categorie voor de grappen op te richten. Freelancer Pascal Boogaert maakte een volledige pagina van Adformatie na. Zijn actie werd flink doorgestuurd vanmorgen op Twitter.

Karlijn van den Berg is strateeg bij MUSE Amsterdam en IceMobile. Hiervoor werkte zij als strateeg bij Draftfcb en Tribal DDB.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!