SlideshareReview (73): Geen tijd voor Social Media

SlideshareReview (73): Geen tijd voor Social Media

Elke week doorkruis ik het internet op zoek naar leuke, spannende, leerzame, prikkelende presentaties. Deze week werd het aantal presentaties over Social Media mij even te veel. Iedereen houdt er een presentatie over, en de inhoud is grotendeels hetzelfde. Maar uiteindelijk gaat het mij toch juist om die inhoud; het goede idee, de leuke vondst, de briljante inval. Een compleet verhaal (storytelling!) gevat in een enkel beeld. Jan-Eike Koormann verzamelt creatieve invallen voor zijn weblog. Deze presentatie bestaat uit niets anders dan een subset van zijn weblog.

Creative Melange

Ik word telkens opnieuw blij als iemand iets ogenschijnlijks doodnormaals een opvallende twist kan geven. In deze presentatie vind je vooral veel ‘design’: een theezeefje in de vorm van een haaievin, of de voorgevel van een bibliotheek die uit boekenruggen bestaat. Op de weblog vind je daarnaast ook gewoon handige uitvindingen: een stopcontact dat naar buiten kan worden getrokken en dan vijf aansluitpunten heeft, of een dienblad met uitsparingen voor duim en vingers, zodat het stabieler te dragen is.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.