Facts & Figures online video (online tuesday #5)

Facts & Figures online video (online tuesday #5)

De rook van online tuesday #5 over online video, dinsdagavond 9 maart in Felix Meritis, is nu wel definitief opgetrokken (hier de foto’s). Maar wat in het vat zit, verzuurt niet: van veel kanten kwam de vraag of de presentatie van Remco Bron van Yubby.com nog beschikbaar kwam online. De presentatie van Bron zat namelijke stampvol facts & figures over de markt voor online video in Nederland en internationaal: handig om nog eens terug te lezen. Dat kan nu, hieronder staat de presentatie op SlideShare (66 sheets):

Mooi inzicht in de markt, waarvoor dank aan het team van Yubby.com. De volgende online tuesday zal plaatsvinden op dinsdag 13 april en heeft als titel: “The Future of online display advertising” met een internationale keynote die we nog niet verklappen en een paneldiscussie.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Inderdaad een mooi marktinzicht. Deze statistieken zijn behoorlijk indrukwekkend. Voor een markt inzicht in social media over het algemeen, hier een interessant filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=sIFYPQjYhv8

    geplaatst op
  • Mooie presentatie over de online video ontwikkelingen. Wat betreft de NL videomarkt (sheet) mis ik een paar belangrijke spelers zoals Videostrip, RTL en SBS. Daarnaast zijn de bereikcijfers verouderd. Zo heeft UZG al een gemiddeld maandbereik van 20,1% in tegenstelling tot de 10,6% in de sheet. Voor de rest is de presentatie goed, maar hoop wel dat de volgende online tuesday wat meer in het teken staat van de huidige situatie op de Nederlandse online video markt..met de juiste cijfers ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.