De Geheimen van Search Advertising

De Geheimen van Search Advertising

Search Advertising lijkt makkelijk, maar dat is het niet. De campagnes worden groter en complexer, de concurrentie is hevig en de omstandigheden en prestaties veranderen continu. Veel adverteerders weten niet precies hoe het werkt. Aan dat laatste kun je nu een eind maken. ClickEquations, één van de meest vooraanstaande Amerikaanse search agencies, heeft een e-book uitgebracht met 21 inzichten over hoe Search Advertising echt werkt en hoe je meer resultaat en conversies kan behalen uit dit kanaal.

High-Resolution PPC

Search Advertising is de afgelopen vijf jaar enorm veranderd. In het begin van Search Advertising ging het vooral om zoekwoorden, CPC’s en tekstadvertenties. De budgetten waren kleiner en het rendement (over het algemeen) hoog. Tegenwoordig gaat het al snel om enorme budgetten, de mogelijkheden zijn groot en de concurrentie is heviger dan ooit. Om campagnes onder deze nieuwe omstandigheden effectief te managen is het noodzakelijk om meer dan ooit goed inzicht te krijgen in de resultaten van je campagnes. Dit is niet los te zien van het gedrag en intenties van bezoekers waarvoor je adverteert:Jouw doelgroep. ClickEquations heeft een visie ontwikkeld die ze zelf ‘High-Resolution PPC’ noemen. Het doel is om een nieuwe manier van denken over Paid Search te introduceren.

Nieuwe inzichten

De nieuwe manier van denken bevat onder andere het belang van het zoekgedrag in plaats van zoekwoorden, de rol van kwaliteitsscore en het gevaar van broad matching.  Hieronder tref je alle 21 ‘geheime waarheden’ aan.

Het doorlezen van ’21 Secret Truths’ geeft waardevolle nieuwe inzichten. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn kennis op het gebied van Search Advertising wil vergroten.Ik ben zeer benieuwd welke inzichten jullie hebben opgedaan.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.