SlideshareReview (62): Nog even over die presentatie

SlideshareReview (62): Nog even over die presentatie

In een eerdere bespreking van een presentatie gebruikte ik de volgende woorden: Elke week kijken er weer duizenden Nederlanders geïnteresseerd naar de leukste, beste, mooiste presentatie van de week. Verlekkerd. Wat ziet dat er mooi uit. Wat heeft de maker daar weer de juiste snaar getroffen. Hoe sterk komt de boodschap over. En vooral: wat een interessant onderwerp! Maar dan, dan moet je zelf weer een presentatie maken. En na alle reviews ziet die er wel aardig uit, maar toch. Neemt u van mij aan: het bekijken van vele presentatie op Slideshare.net stemt niet altijd tot vrolijkheid. Hoeveel manieren weet men te bedenken om een vaak wel goede boodschap vakkundig te vermoorden?

Daarom toch nog maar een keer een presentatie over hoe je je boodschap het beste over kunt brengen middels een presentatie. David Jakes zet het allemaal weer eens netjes op een rijtje.
Nuttig om nog eens door te kijken voordat u de PC opstart.

Slideshare Review is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts, waarin presentaties worden belicht en besproken. Heeft u een suggestie voor SlideShare Review? Tip me! Mail Wichert: wichert[at]hetlampjelinksonder.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.