Rhinofly: Spreading a little Christmas Kindness (video)

Rhinofly: Spreading a little Christmas Kindness (video)

Rhinofly maakt er traditie van om elk jaar rond kerst met een ludieke actie te komen. Want, zo zeggen ze zelf “De kerstactie is voor ons een proeftuin geworden voor nieuwe technieken en innovatie.”. En ook dit jaar leggen ze de lat weer hoog met een ‘sociaal buzzhokje’! Het is en blijft een beetje bedrijfsnaampje pluggen, maar wel leuk.

Uit het persbericht:
“In de donkere dagen voor kerst verdient iedereen wat extra liefde, aandacht en genegenheid”, is de gedachte van het Utrechtse interactieve communicatiebureau Rhinofly dat eerder dit jaar van de Kanaalweg naar de Orteliuslaan verhuisde. “Ook de forens die na een dag hard werken, in de snijdende kou wacht op de bus. Hunkerend naar de warmte van huis en geliefden.

Een klein gebaar maakt een groot verschil. Het Rhinofly buzzhokje vormt het epicentrum van warmte en saamhorigheid in deze koude harde wereld. Reizigers en wachtenden kunnen elkaar via de site http://www.xmaskindness.nl of via Twitter of Moby kerstwensen toezenden. Op Twitter moet dan “#xmaskindness” worden opgenomen.”

En dat is aardig gelukt, #zoek #twitter #xmaskindness. Hoe de Rhinoflies op het idee zijn gekomen en hoe ze deze actie hebben uitgewerkt zie je in de volgende video:


Op de actiesite kan iedereen de wensen van anderen en livestreams van webcams bekijken. Nieuwsgierig geworden? XmasKindness.nl

Andere leuke acties van Rhinofly waar op Marketingfacts over is geschreven:
Met kabouters valt niet te werken
Nieuwe recruitmentvideo Rhinofly


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.