Social shopping platform YouTellMe uit betafase

Social shopping platform YouTellMe uit betafase

YouTellme, de Amsterdamse social shopping vergelijkingssite (nog steeds op weg om Kieskeurig te verslaan), is nu officieel uit de betafase. Bij YouTellMe zijn ze “klaar om social shopping in Nederland te introduceren.” Het bedrijf experimenteerde eerder dit jaar met augmented reality. Idee is, nog steeds, ook nu YouTellMe uit beta is, om sociale netwerken in te zetten voor advies bij online shopping. Orde in de chaos, minder keuzestress, zegt oprichter Joost Nauta in het persbericht. Met een druk op de knop kun je je verlanglijstjes en tips delen op bestaande social networks. Uit het persbericht:

Het uitgangspunt van YouTellMe is het delen van tips, kennis en ervaringen met het eigen sociale netwerk. Zo kunnen leden reviews schrijven en delen met hun netwerk via Hyves of Twitter, verlanglijstjes aanmaken en doorsturen, wiki-teksten schrijven over producten en productinformatie toevoegen, vragen beantwoorden en (mee)discussiëren.

In februari interviewde ik Joost Nauta over wat ze met YouTellMe anders gingen doen dan andere vergelijkingssites:


 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.