Upload Cinema: Best of Virals 2009

Upload Cinema: Best of Virals 2009

Upload CinemaHet succesvolle en award-winning concept Upload Cinema, waar elke eerste maandag van de maand een avondvullend filmprogramma met het beste en het gekste van het web word getoond in bioscopen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, presenteert in januari 2010: Best of Virals 2009. Zoals elke editie van Upload Cinema, zorgen de gastredacteur, leden en iedereen die geïnteresseerd is voor de inbreng van de content. Help mee de 14e editie tot een succes te maken door jouw keuze in te zenden. Welke viral mag volgens jou niet ontbreken in het jaaroverzicht van 2009? David After Dentist, JK Wedding Dance Entrance of ...? Stuur 'm in, dat kan t/m woensdag 9 december via UploadCinema.net.

Zie voor een impressie van Upload Cinema: Best of Virals 2008 op Bright.tv of bekijk de inzendingen van vorig jaar. Wil je Best of Virals 2009 op 4 december 2010 bijwonen, meld je aan als lid.

Disclaimer: De auteur is betrokken bij dit project als gast redacteur & curator


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.