How-to videosite gelanceerd: Pupiltube

How-to videosite gelanceerd: Pupiltube

{title}

Sinds 1 november is de site online, vanaf vandaag mag iedereen het weten: PupilTube is een nieuwe how-to website, van Nederlandse bodem (onder de vlag van Sidney Haver en Metsol). Op de website vind je tutorials, uitleg, how-to en instructievideo’s. In het persbericht schrijven de makers dat ze over de vijftig websites op het web vonden die hetzelfde deden. Op veel van de gevonden websites (90 procent zeggen de makers in het persbericht) vind je alleen ‘eigen content’ terug. “We believe internet is there for everyone, so we provide a platform that’s free for everyone to use.”

Het project is in de start-up fase, dus alle publiciteit is welkom, meldt het persbericht. Nou, bij deze dan heren, onze bescheiden bijdrage. :)

De site is onderverdeeld in 13 categorieën, je vindt er video’s die je leren hoe zonder medicijnen om te gaan met een verkoudheid tot het zelf kweken van tomaten. Op dit moment draait er al advertising op de site, en is er er ook een “promotional video” van een porsche panamera. Lekker in de doelgroep. Ben heel benieuwd hoe het deze start-up gaat verlopen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.