Viral Friday: Pink Glove Dance

Viral Friday: Pink Glove Dance
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Pink Glove Dance. Aandacht vragen voor borstkanker is goed, en wordt op verschillende manieren gedaan, vandaag zie je ziekenhuis personeel dansen voor borstkanker. Op plek 2, Lady Gaga: Bad Romance Parody. Lady Gaga is hot. Haar meest recente video, Bad Romance werd in drie weken tijd bijna 30 miljoen keer bekeken en was voor velen aanleiding een parodie te maken. Lego Matrix Trinity Help maakt de top 3 deze week compleet. Het neemt zo'n 440 uur in beslag, maar dan heb je ook een prachtig stukje videomateriaal van 44 seconden...

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.