Altijd al een reclamester willen zijn? Spoof mee met de Gouden Loeki

Altijd al een reclamester willen zijn? Spoof mee met de Gouden Loeki
, Habbo.nl

{title}Op 18 december wordt voor de 15e keer de Ster Gouden Loeki uitgereikt. Elk jaar beloont Nederland de maker van de leukste, beste of meest bijzondere commercial van het jaar. Wat ons betreft een felbegeerde publieksprijs die reclamemakers motiveert om naast effectieve, vooral ook aantrekkelijke reclames te maken.

In de aanloop naar de finale van de jaarverkiezing 2009, biedt Ster jonge creatieven een unieke kans om naam te maken in de reclamebranche; Ster roept alle creatieven op een spoof (persiflage) te maken van één van de commercials die al een Ster Gouden Loeki heeft gewonnen. De boodschap is simpel: maak van een van deze legendarische commercials een eigen, originele en nog leukere versie. De beste inzending wordt samen met het allerbeste reclamewerk van Nederland uitgezonden tijdens de 15e Ster Gouden Loeki-verkiezing op 18 december om 20:30 uur op Nederland 1. Alle informatie over de spoofactie staat op http://www.ster.nl/videospoof.html.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het liefste zou ik een tsunami willen oproepen om in één keer die reclame-terreur op radio en TV, alsmede de adverteerders op de Ster, van de aarde en uit de ether weg te vagen, zodat we niet langer geterroriseerd worden met al die onzin, vaak ook nog gepaard gaande met geschreeuw, geblèr of namaak-dialect. Hou toch op met die onzin.
    Ik vervloek jullie allemaal!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.