Online tuesday #2: Digital Branding met Jeroen de Bakker

Online tuesday #2: Digital Branding met Jeroen de Bakker

{title}De eerste editie van online tuesday was een groot succes (zie de foto’s en hier de video’s). Nu het stof is neergedaald, staat de tweede editie alweer voor de deur: over precies een week zal op dinsdag 10 november om 19:30 Jeroen de Bakker (2009 en Brandwebbing) in Felix Meritis een presentatie geven over de wereld van digital branding: is jouw merk een digital brand? Michiel Sala (Little Chicken) zal om 20.00 het stokje van De Bakker overnemen. Sala behandelt cases over het effectief gebruik van online games in campagnes.

Wij hopen dat het weer een mooie avond wordt. We hebben een Meetup aangemaakt, zodat jullie allemaal kunnen zien wie er komen. Schrijf je daar zeker in! En om teleurstellingen te voorkomen: kom op tijd! Tot ziens op online tuesday, dinsdag 10 november!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.