Viral Friday: Good-bye Twitter

Viral Friday: Good-bye Twitter
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Good-bye Twitter. Miley Cyrus, een Amerikaanse zangeres/actrice, is gestopt met Tweeten. En daar is op zich niets ergs aan zo lijkt het... Op plek 2, T-Pain Obama Auto-Tune. Jimmy Kimmel heeft de T-Pain iPhone app ontdekt en laat hem door T-Pain zelf testen op Obama. 1 Million FPS Slow Motion maakt de top 3 deze week compleet. Slow motion video's zijn geweldig om te zien, dit is slow motion in slow motion met 1 miljoen frames per seconde.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.