• Mobile
  wordt gesponsord door

Blue Shots TV: Jong en ondernemend, Danny Mekic’

Blue Shots TV: Jong en ondernemend, Danny Mekic’Ik heb veel gesprekken met marketeers, online gurus, experts en ondernemers. Vaak ben ik trots op het feit dat ik zoveel mensen mag ontmoeten die ‘established’ zijn en er enorm toe doen.
Maar Marque Joosten triggerde me een tijd geleden door op mijn vraag “wie inspireert jou nou echt?” te zeggen: Jonge mensen.

En hij heeft gelijk…

Jonge mensen zijn brutaal, lekker naief, zien alleen maar kansen en gaan ervoor. Zeker in onze ‘online marketing’ wereld.
Daarom deze week’s keuze van Blue Shots TV: een profiel van zo’n jonge ondernemer, Danny Mekic’. Kijk en geniet van zijn onbevangenheid.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Danny is en blijft een fantastisch ondernemer en is ook nog eens prettig om naar te kijken en te luisteren! En dat is een unicum in dit wereldje, dat toch wel gedomineerd wordt door ongewassen figuren die maar wat brabbelen. Een ding moet deze jongeman toch wel even uitleggen: hij zegt 'steeds op een andere partij' te stemmen, maar als mijn gegevens kloppen heeft Danny pas één keer van zijn stemrecht gebruik mogen maken. Leg dat eens uit Danny!

  geplaatst op
 • Ha Jon :),

  Dank je wel voor je mooie woorden. Maart 2006 waren de Gemeenteraadsverkiezingen en Deelraadsverkiezingen in Amsterdam (2x), later dat jaar volgde de Tweede Kamer (1x). En ik denk dat ik bij de aankomende verkiezingen naar een vierde partij overstap :-).

  Groetjes,
  Danny

  geplaatst op
 • Je hebt gelijk, op een intergalactische schaal is Amsterdam inderdaad heel erg belangrijk.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.