• Mobile
    wordt gesponsord door

Blue Shots TV: Anders dan een talkshow: Goudhaantjes; met Carla de Barros Barbosa

Blue Shots TV: Anders dan een talkshow: Goudhaantjes; met Carla de Barros Barbosa
, 7DTV
@RonnieOvergoorBlue Shots TV is in samenwerking met Management Team begonnen aan een serie Goudhaantjes. Met hier de eerste aflevering met Carla de Barros Barbosa van PR bureau Linden & Barbosa.
In Goudhaantjes gaat het niet om de dialoog en het interview, maar wordt de gast, een jong zakelijk talent (tot jaar of 35), alleen in een studio geplaatst met vier camera’s eromheen, waarna hij / zij wordt geconfronteerd met vragen
over leven, werk en carriere: Wat is je grootste talent, wat betekent ambitie voor jou, wat wilde je worden toen je kind was en je hebt nog een jaar te leven, wat zou je vandaag anders doen…

Een format dat mensen misschien een beetje uit hun comfort zone haalt, maar het maakt wel mooie tv.

Een tweede aflevering met Danny Mekic (domeinbalie.nl) staat inmiddels ook live en drie en vier komen eraan met daarin optredens van Don Tissen van i4talent en Zaina Ahmed, partner Ernst & Young.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.