The eDay after: Vincent Everts over Hans Rosling en ‘de nieuwe wereld’

19 september 2009, 09:08

Vincent Everts behoeft geen introductie. We vragen @vincente naar zijn vertaling van de keynote van de Zweedse professor Hans ‘TED’ Rosling, de openingskeynote op Emerce eDay. Rosling verdeelde de aanwezigen op de eDay 2009 in twee werelden; of je vond het verhaal te abstract en niet relevant òf je ging volledig mee in de visie van Rosling die een nieuwe wereld beschrijft.

Patrick Petersen
Senior Online Marketeer en transitie, multi-trainer, auteur, spreker bij AtMost(TV) en @Onlinemarketeer

Vreemde eend Adriaan Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, internationaal spreker en trainer-docent (Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in een focus op pragmatische inspiratie. Senior online strateeg, crossmediaal transitie marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht. Petersen voltooide recentelijk masterstudies aan de London School of Business and Finance en de Geneva Business School, die hem brachten tot de integratiemodellen van doel-gerichte digitale engagement, de inzet van augmented en virtual reality en de moderne contentstrategie. Deze inzichten hebben hem tevens tot bestseller auteur gemaakt. Hij deelt graag zijn inzichten op gebied van groeien en innoveren van de marketingmix van de toekomst. Petersen is door Bureau Meltwater getipt als nummer 1 contentmarketeer en top 10 marketinginfluencer. De excentrieke Petersen komt uit een ondernemers- en acteursfamilie en is een ver verleden actief geweest als acteur in onder andere Flodder, ZwartBoek en Jackie Chan’s Who am I.

Categorie
Tags

5 Reacties

  jeroenmirck

  Laatste minuut: dus straks hier het interview van Vincent zelf met Hans Rosling? 😉


  19 september 2009 om 15:25
  Job Baart

  Wat een blaatverhaal van Vincent. Bij het reviewen van electronics is dit wellicht leuk, maar hier gaat gaat het een beetje mis.


  21 september 2009 om 10:33
  mgvandenbroek

  @Job: Het is Everts’ enthousiasme. Ik vind dat persoonlijk altijd wel mooi om te zien!


  21 september 2009 om 10:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!