The eDay after: Interview Gijs Vroom (Emerce)

The eDay after: Interview Gijs Vroom (Emerce)

Op een drukke eDay 2009 (1500+ bezoekers) spreken we Gijs Vroom (uitgever Emerce) over de veranderingen van eDay voor afgelopen editie, over eDay 2010 en over de vraag: “Wat is nu leuker, een magazine maken of eDay organiseren?” Belangrijker vraag: “Gijs Vroom, wat wil je eigenlijk worden als je groot bent?”


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik vond eDay dit jaar nogal tegenvallen qua programma....Eigenlijk het enige pluspunt is dat ze weer terug waren in de Van Nelle, maar je kon erg goed merken dat er veel minder budget was dan voorgaande jaren...

  geplaatst op
 • Wim, ben je wel geweest? We kunnen je niet vinden op de bezoekerslijst.

  We hebben ook niet gekort op budget?

  geplaatst op
 • @ Gijs: Ja, ik ben zeker geweest..... Als je niet op budget gekort hebt, dan heb je zeker je sprekers veel meer getaald en bezuinigd op de rest, want catering was zeer matig (veel minder dan voorgaande jaren), geen RFID-chips met alle leuke bijkomende diensten dit jaar, slecht geluid, parkeren op een achterafterreintje waar zelfs de Spartasupporters nog niet durven te komen, slecht geluid, om maar een paar dingen te noemen....

  geplaatst op
 • @ Wim,

  Goede feedback is welkom, maar de feiten spreken je argumenten in dit geval tegen, ben ik bang. Wellicht is het perceptie, maar je claim rond budget is geheel ongegrond. Catering niet op bezuinigd - zelfs wat extra besteld en door topcateraar O7, RFID hebben we de eerste twee jaar gedaan, maar doen we al jaren niet meer, geluid in de hoofdzaal is het beste wat we gehad hebben, (de conversationszaal galmde wel erg en is verbeterpunt, maar dat kwam niet door budget want we hadden juist extra uitgetrokken voor meer audio aangezien we een veel omvangrijker programma hadden met vier sessies tegelijkertijd), parkeren op Sparta doen we al jaren en is bij grotere events gebruikelijk bij de Van Nelle.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.