Kom naar Het Grote Marcom Debat

7 september 2009, 03:51

{title}Over twee maanden is het zover. Op 3 november vindt in Panama, Amsterdam, het Grote Marcom Debat 2009 plaats. Geen plenaire sprekers of passieve gasten die visitekaartjes uitwisselen in de pauze. Nee, in plaats daarvan een vernieuwend event waar daadwerkelijk opinie gevormd wordt. Centrale vraag: ‘De opkomst van expertteams in marcom: sneller, beter, flexibeler?’

De bureauwereld kampt met ontslagen, netwerken van freelancers groeien. Is dat een gevolg van de kredietcrisis, of is er meer aan de hand? MarketingTribune gelooft in het opiniërende debat en is founding partner. Monique -Picnic- van Dusseldorp zit voor, Piet Smit van XXS en Frenkel Denie, marketingmanager van Bavaria komen praten en mee debatteren. Je kunt er voor 79 euro (dat is inclusief borrel) bij zijn en bent van harte welkom. Aanmelden kan via de site.

Het concept Marcom Debat is bedacht door vier onafhankelijke vakmensen:

Nancy Emmens (Brandmarque)

Linda Lupgens (Footprints and more)

Inge Meilink (IM Marketing)

Eelco Parie (Parie Communicatie)

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!