Met korting naar Picnic 09, programma nu online

Met korting naar Picnic 09, programma nu online

{title}Met nog een maand te gaan voor de aftrap van Picnic09 komt de informatiemachine langzaam op stoom. Belangrijkste nieuws deze week is de lancering van het volledige programma en de vermelding van de kortingscode: MMfacts0115. Lezers van Marketingfacts krijgen 15 procent korting op de ticketprijs van Picnic. Als je slim bent en van plan was te gaan, pak je óók de early bird korting nog snel mee (die eindigt 01 september).

Skype oprichter Niklas Zennstrom komt, Philip Zimbardo komt, Bernard Lietaer en Gerd Leonhard komen, Nicholas Negroponte komt. En in samenwerking met O’Reilly Media is er dit jaar Ignite@Picnic. Het publiek mag het podium op en in 5 minuten een idee presenteren. Stuur hier je idee in: http://bit.ly/IgnitePicnic. Hier en hier enkele voorbeelden. En lees: Create your own Picnic.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.