14 ‘facts’ die je waarschijnlijk niet wist over FriendFeed

14 ‘facts’ die je waarschijnlijk niet wist over FriendFeed

{title}Op het moment dat Facebook Friendfeed overnam is menigeen zich vast gaan afvragen wat dat Friendfeed eigenlijk voor een dienst was. De overname was voor sommigen een logische, anderen zagen zoals vaker een complot en waren bang voor monopolievorming.

Op Hubspot heeft het de redactie behaagd een paar ‘geheimen’ over Friendfeed op te schrijven: ‘State Of FriendFeed: 14 Things You Probably Don’t Know’. Veertien feitjes over Friendfeed, sommigen met een hoge ‘Fun-Factor’. Friendfeed gebruikers, bijvoorbeeld, hebben hun account gemiddeld gekoppeld aan 6.1 externe diensten. En zo gaat het nog even door. En van alle Twitter-gebruikers op Friendfeed (accounts gekoppeld) heeft 69 procent dezelfde username. Hopla, wat harde facts op deze vrijdagmorgen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Een mooi artikel, maar help me eens: waar zit het hoge fun gehalte om Friendfeed als hub te gebruiken en daar diverse sn's aan te koppelen die allemaal 1 (bedrijfs)naam hebben om ze dan zo uit te zenden naar bijvoorbeeld twitter? Of hebben wij het niet begrepen?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.