Viral Friday: JK Unexpected Divorce Hearing Entrance

Viral Friday: JK Unexpected Divorce Hearing Entrance

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor JK Unexpected Divorce Hearing Entrance. De spoof op het swingende entree van Kevin Heinz en Jill Peterson ditmaal in de rechtbank voor de scheiding. Op plek 2, Vortex Cannon! – Bang Goes the Theory. Een preview van het BBC programma Bang Goes the Theory. Bruno Kammerl Jumps maakt de top 3 deze week compleet. Een enorm grote waterglijbaan welke een viral blijkt te zijn uit onverwachte hoek.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.