Brandfield.com: een online outlet met luxe lifestyle producten

23 juli 2009, 08:00

{title}

Vandaag is de sales van luxe lifestyle producten op BRANDFIELD.com officieel van start gegaan met het aanbieden van de Starling Lamp (zie commercial). Het aanbod bestaat uit design interieur, high-end (audio) electronics, gadgets, fashion accessoires, luxe reizen en events. Dit alles tegen tarieven die 30 tot 70 procent lager dan de geadviseerde verkoopprijs liggen.

BRANDFIELD.com beschikt over een aantal unieke eigenschappen. Zo worden er alleen luxe merken met hoge kortingen aangeboden. Het meest unieke is misschien wel dat BRANDFIELD.com een besloten ‘online shopping community’ is, waar niet zomaar iedereen een bestelling kan plaatsen.

Lid worden kan alleen op uitnodiging. Deze uitnodigingen worden verzonden door BRANDFIELD.com en beperkt door de leden zelf (tell a friend). Wie deze connecties nog niet heeft kan zich op de wachtlijst laten plaatsen. BRANDFIELD.com creëert hiermee een online community van echte liefhebbers van high-end lifestyle producten. Elke Sale op Brandfield.com duurt één tot drie dagen en staat in het teken van een product, dat soms in een heel beperkte oplage verkocht zal gaan worden. Leden krijgen via een e-mail update de kans om het product tegen de laagste mogelijke prijs te kopen.

Op de vraag hoe BRANDFIELD.com aan haar eerste leden komt antwoordt Govert van Eerde, internetondernemer en oprichter van BRANDFIELD.com:

“We hebben sinds de introductie een exclusief media partnership met Hachette Filipacchi Media (onder andere Quotenet.nl, Elle.nl, Red.nl, SanteOnline.nl en FiscAlert.nl). Via hen hebben we een groot aantal leden weten te verwelkomen. In de zeer nabije toekomst sluiten hier nog één of twee mediapartners bij aan.”

Speciaal voor lezers van Marketingfacts biedt BRANDFIELD.com gratis toegang voor de eerste 500 lifestyle liefhebbers. Meld je hier aan en maak gebruik van de referentiecode: “bfmarketing07”.

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

10 Reacties

  Pim Donkerlo

  Goed concept denk ik. Ze hebben denk ik op den duur een bovengemiddeld loyaal klantenbestand. Echter is het qua aanmelden wel een beetje een kip of het ei verhaal.


  23 juli 2009 om 08:58
  Martijn de Haas

  Leuk! Heb me aangemeld vanuit marketing interesse en pure koopzucht. Krijgen we op Marketingfacts updates over het businessmodel, de marketing en hoe het gaat?


  23 juli 2009 om 09:53
  Noortje Bakker

  Heb me net aangemeld, ziet er allemaal stylish uit. Ben benieuwd wanneer dit écht gaat lopen, want tot nu toe is het product aanbod nog mager.


  23 juli 2009 om 12:12
  media

  Aangemeld, ben benieuwd naar de eerste ervaringen!


  23 juli 2009 om 16:03
  Silvia

  Mooie advertorial inderdaad! Wel een leuk en overzichtelijk concept met nagenoeg geen risico’s.


  23 juli 2009 om 18:01
  Floris

  Misschein kan Govert van Eerde toelichten wat hier nou zo uniek aan is?


  24 juli 2009 om 06:39
  Maurice

  Vandaag een batterij-oplader. De propositie van exclusieve lifestyleproducten gaat dan volgens mij niet helemaal meer op?

  En toevallig 2 weken terug bij Ibood al een oplader met batterijen besteld, dus was al voorzien:)


  17 september 2009 om 20:21
  Liz

  Hallo hallo,

  Ik heb een hele tijd geleden een jurk besteld via Brandfield.com. Toen ik het pakketje na een belachelijk lange wachttijd eindelijk kreeg, bleek dat er een jurk in zat die ik niet had besteld, deze leek er niet eens op. Ik heb het pakketje teruggestuurd, heb echter geen geld terug ontvangen en kan Brandfield op geen enkele manier contacteren. Zijn er mensen met soortgelijke ervaringen? Greetz Liz


  25 mei 2012 om 09:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!