Viral Friday: United Breaks Guitars

Viral Friday: United Breaks Guitars
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor United Breaks Guitars. De band Sons Of Maxwell reisde met United Airlines, een gitaar kreeg een ruwe behandeling en ging kapot. United wilde de schade niet vergoeden dus schreef zanger Dave een liedje over United. Op plek 2, Office 2010: The Movie. Microsoft is de laatste tijd veel in het nieuws. Windows 7 buzz, Project Natal, laptop hunters en dan nu Office 2010 inclusief een spannende teaser en trailer. Bleeding Billboard maakt de top 3 deze week compleet. De locale overheden van Franklin District Council en Papakura District Council in Nieuw Zeeland hebben opvallende maatregelen genomen om het aantal fatale auto-ongelukken terug te dringen...

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.