Boeklancering ‘Review’ en interview

13 juli 2009, 09:01

Bij Marco staat het boek op het verlanglijstje, het moment dat het boek het licht zag is al even geleden. Henk en Klaas Kroezen van WUA! lanceerden eind mei bij Lenthe Publishers ‘Review’, de afstudeerscriptie van Klaas Kroezen maar dan in boekvorm. Op 28 mei was het daarom even feest in het nieuwe pand, waar de heren tegenwoordig kwalitatief onderzoek uitvoeren naar aankoopbeslissingen op websites (zie bijvoorbeeld: ‘Ben de beste in sim only’). Hieronder het interview met Klaas & Henk nét na de feestelijke launch. Hier boven de speech van de broeders, tijdens de lancering.

Voor de volledigheid, en dat schreef ik ook al in de eerste posting over het boek: Lenthe Publishers (aandeelhouder van Marketingfacts) is de uitgever van het boek. Zowel Marco als ik zijn bij het boek betrokken geweest (voorwoord en case).

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!