Viral Friday: CPDRC Inmate’s Michael Jackson Tribute

Viral Friday: CPDRC Inmate’s Michael Jackson Tribute
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor CPDRC Inmate's Michael Jackson Tribute. The King of Pop is afgelopen week heengegaan. De gevangen van het CPDRC in de Filippijnen bewijzen dansend de laatste eer. Op plek 2, Kia Soul Rock. De Zuid-Koreaanse autofabrikant Kia stunt in de Mokpo haven met 100 Kia Souls. MacBook Transforms Into Mini Jet maakt de top 3 deze week compleet. Het traditionele Franse postbedrijf La Poste scoort met een transformerende MacBook.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.