Niet uitgenodigd door Maxime Verhagen? Geen nood!

Niet uitgenodigd door Maxime Verhagen? Geen nood!

Morgen komen 100 Twitter gebruikers samen in Den Haag. Op deze dag heeft het Miniserie van Buitenlandse Zaken samen met Minister Maxime Verhagen een tweetup georganiseerd. Het Ministerie kon enkel honderd van de ruim vierhonderd inschrijvingen kwijt in haar gebouw, waarna als grap een alternatieve tweetup ontstaan is, om twitteraars die niet konden/mochten komen toch een beetje bij het event te laten zijn. De grap is inmiddels een ‘serieuze’ tweetup.

Dankzij Twitter werden relatief snel een aantal partners gevonden om de officieuze tweetup kracht bij te zetten, in de vorm van een locatie en een partij die aanbood om een videostreaming aan te bieden tussen de locaties.

In Restaurant Café De Eeuwige Jachtvelden in Den Haag start om 15.00 uur de officieuze tweetup waarbij iedere Twitteraar welkom is. Vanaf 16.00 uur begint de tweetup van @MaximeVerhagen, waarbij er door Calamares een exclusieve streaming video verbinding wordt gelegd met het Ministerie waardoor iedereen die, tot de spijt van Minister Verhagen, geen uitnodiging heeft mogen ontvangen toch kan genieten van het programma dat zich voordoet op het Ministerie. Dit kan, zowel in De Eeuwige Jachtvelden op een groot scherm met de andere twitteraars, als online gevolgd worden.

Na de tweetup van het Ministerie zijn de twitteraars van de officiële meeting hartelijk welkom om na te komen borrelen in de Eeuwige Jachtvelden en hier hun verhalen te delen met alle andere Twitteraars.

Dus, kom gezellig ook! Aanmelden voor de tweetup voor de officieuze @VerhagenTweetup kan op www.verhagentweetup.nl, zodat er enige rekening gehouden kan worden met de opkomst. Op deze website zal de livestream van beide locaties ook aangeboden worden voor de thuisblijvers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.