Niet uitgenodigd door Maxime Verhagen? Geen nood!

2 juli 2009, 07:16

Morgen komen 100 Twitter gebruikers samen in Den Haag. Op deze dag heeft het Miniserie van Buitenlandse Zaken samen met Minister Maxime Verhagen een tweetup georganiseerd. Het Ministerie kon enkel honderd van de ruim vierhonderd inschrijvingen kwijt in haar gebouw, waarna als grap een alternatieve tweetup ontstaan is, om twitteraars die niet konden/mochten komen toch een beetje bij het event te laten zijn. De grap is inmiddels een ‘serieuze’ tweetup.

Dankzij Twitter werden relatief snel een aantal partners gevonden om de officieuze tweetup kracht bij te zetten, in de vorm van een locatie en een partij die aanbood om een videostreaming aan te bieden tussen de locaties.

In Restaurant Café De Eeuwige Jachtvelden in Den Haag start om 15.00 uur de officieuze tweetup waarbij iedere Twitteraar welkom is. Vanaf 16.00 uur begint de tweetup van @MaximeVerhagen, waarbij er door Calamares een exclusieve streaming video verbinding wordt gelegd met het Ministerie waardoor iedereen die, tot de spijt van Minister Verhagen, geen uitnodiging heeft mogen ontvangen toch kan genieten van het programma dat zich voordoet op het Ministerie. Dit kan, zowel in De Eeuwige Jachtvelden op een groot scherm met de andere twitteraars, als online gevolgd worden.

Na de tweetup van het Ministerie zijn de twitteraars van de officiële meeting hartelijk welkom om na te komen borrelen in de Eeuwige Jachtvelden en hier hun verhalen te delen met alle andere Twitteraars.

Dus, kom gezellig ook! Aanmelden voor de tweetup voor de officieuze @VerhagenTweetup kan op www.verhagentweetup.nl, zodat er enige rekening gehouden kan worden met de opkomst. Op deze website zal de livestream van beide locaties ook aangeboden worden voor de thuisblijvers.

Pieter Bas Elskamp
Online Marketeer bij Blokker

Pieter Bas Elskamp (1981) heeft Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen, in 2007 als Campagne Manager begonnen bij Leadfrog, een online marketing bureau gespecialiseerd in online leadgeneratie met kennisdocumenten. Vervolgens de stap gemaakt naar de e-commerce en als online marketeer gewerkt bij selexyz en nu werkzaam bij Blokker. Hij heeft een brede persoonlijke interesse in online marketing ontwikkelingen en een social addict.

Categorie
Tags

7 Reacties

  media

  Leuk, misschien moeten we tijdens onze kantoorborrel in Arnhem maar een directe verbinding leggen met de tweetup in Den Haag! 😉


  2 juli 2009 om 07:27
  Martijn A.C. Snels

  Klinkt goed Marco! We zijn eerst nog even aan het kijken hoe we de stream op onze locatie draaiende krijgen. Apple + Windows Media Server is niet zo’n handige combinatie.


  2 juli 2009 om 08:00
  mgvandenbroek

  Komt er ook een alternatieve “we zijn geen fan van Maxime Verhagen” tweetup, ergens in Den Haag? 😉 Of is iedereen fan?


  2 juli 2009 om 08:09
  Pieter Bas Elskamp

  @Matthijs: We kunnen we een apart hoekje voor je vrijhouden hoor… Ben uberhaupt niet de grootste fan van politici, maar vind het wel leuk wat Verhagen doet met Twitter en dit originele idee. Dus dat maakt dat hij wel het voordeel van de twijfel verdiend, toch?


  2 juli 2009 om 08:19
  mgvandenbroek

  @Pieter Bas Elskamp: Verdient ie zeker, no offense en al helemaal niet voor jullie initiatief, dat volgens mij zeker een succes gaat worden. I’ll be in Arnhem. 😉


  2 juli 2009 om 08:24
  Willem Karssenberg

  Link naar http://www.verhagentweetup.nl doet het niet. http vergeten?


  2 juli 2009 om 19:25
  Petra de Boevere

  Met een liveverbinding met Arnhem ben ik daar toch ook nog een beetje:-)


  2 juli 2009 om 19:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!