Blue Shots TV: Ilse Media TV vanaf NMD 2009 met oa Jack Mama

26 juni 2009, 11:30

Gisteren was Blue Shots Live aanwezig op de Nationale Marketingdag 2009 om een achttal interviews te doen voor Ilse Media TV.

Ronnie Overgoor sprak achtereenvolgens met Marc van der Chijs, CEO van Spilgames Asia/Tudou, Erik Kessels van Kessels Kramer, Jessica Wit, uitgever van NRC Next, Reinoud Wolff, Chief Ben & Jerry’s Benelux, Marco Derksen van o.a. M! en IAB, Hans Geels, directeur van Cliniclowns, Wim Andrea, Strategy Director van Clockwork, Joris van Heukelom, CEO van Ilse Media en Jack Mama, head of design van Philips.

Meer dan twee uur aan boeiende gesprekken met de topsprekers van het event.

De video’s zijn allemaal vanaf begin volgende week te zien op zie.nl, blueshots.tv, Frankwatching en andere platforms. Nu hier op M! vast een voorproefje..

Jack Mama. Een man die binnen Philips bezig is om de wereld van 2020 vorm te geven. Volledige woonwijken, gebouwd met alleen lucht, water en afval en tatoeages, maar dan zonder echte inkt…

Geen gesprek over marketing sec, maar een gesprek dat de ruimte bood om vragen aan de orde te stellen of computer en mens daadwerkelijk zullen gaan mergen. Inspiratief gesprek.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!