Nationale Marketingdag 2009 van start

Nationale Marketingdag 2009 van start

{title}Het is zover. Vandaag vindt voor de tweede keer de Nationale Marketingdag plaats in Nieuwegein. Met meer dan 3.000 inschrijvingen, ruim 70 sprekers (waarvan ik er één ben) en zo’n 60 exposanten (behoor ik ook toe) schijnt dit het grootste marketingevenement van West-Europa te zijn. Chapeau voor de organisatie! En nog gratis ook, daar moet je als Hollander toch erg blij van worden. Vorig jaar heb ik als deelnemer meegedaan en was behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit van het evenement. Goede sprekers, leuke onderwerpen en een dynamische beursvloer. En blijkbaar was ik niet de enige.

Naast mijn activiteiten als spreker en exposant gaan Matthijs van den Broek en ik een uitgebreid videoverslag maken van deze dag. Met onder andere een impressie van de dag, een overzicht van de beursvloer (de zogeheten ‘15 seconds of shameless selfpromotion’) en een aantal interviews. Met wie precies, dat laten we nog even in het midden, maar de komende tijd komt de Nationale Marketingdag 2009 nog een aantal keer terug, hier op Marketingfacts. Voor diegenen die naar Nieuwegein komen (of er al zijn), veel plezier, veel wijsheid en geniet ervan (en als je tijd hebt, kom even bij me langs). Voor de thuisblijvers een kijkje terug in de tijd, naar de Nationale Marketingdag 2008:

Impressie Nationale Marketingdag 2008Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • uhm??

  "Met meer dan 3.000 inschrijvingen, ruim 70 sprekers (waarvan ik er één ben) en zo’n 60 exposanten (behoor ik ook toe) schijnt dit het grootste marketingevenement van West-Europa te zijn."

  What about MarCom van Adformatie
  10.000 inschrijvingen en 6.000 werkelijke bezoekers?

  Werd die buiten Europa gehouden?

  geplaatst op
 • Kom net terug van Nationale Marketingdag; net als vorig jaar prachtig weer, goede opkomst en relaxe sfeer. Heb weer veel mensen gesproken (en nog veel meer niet). Moet helaas presentatie van Matthijs missen, maar ik hoor graag van de mensen die er wel nog zijn hoe het is gegaan!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.