Mobiele Gids voor TheHagueFestivals

18 juni 2009, 08:23

{title}Mobiele festivalgidsen zijn er al een tijdje, en ook in Den Haag doen ze er nu aan mee. In opdracht van The Hague Festivals heeft XS2TheWorld een mobiele guide ontwikkeld met alle informatie over de festivals die gehouden worden tussen 12 en 28 juni.

Wethouder citymarketing Frits Huffnagel vindt: “Dit is een mooie aanvulling op de website thehaguefestivals.com en de Festivalkrant, je hoeft alleen maar DENHAAG naar 5040 te sms-en en je ontvangt alles over The Hague Festivals op je mobiel!”

Plattegronden zijn geïntegreerd, de gids staat stampvol met praktische informatie; cafés restaurants, hotels, winkels. “Met de lancering van de The Hague Festivals Mobile Guide voorziet Den Haag bezoekers op een vooruitstrevende manier van actuele en nuttige informatie”, zegt Sander Munsterman, Managing Director van XS2TheWorld in het persbericht van gisteren.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Phileas

  Ik heb hem ook gedownload, Den Haag regelt dat goed door gratis te verspreiden. In tegenstelling tot andere apps die je voorbij ziet komen komt hij op de Blackberry ook goed in beeld. Wordt de content extern geupdate? Maw doet ie het volgend jaar ook weer?


  19 juni 2009 om 04:44
  sander munsterman

  @ Phileas; Content wordt dynamisch geupdate, derhalve bevat die recente geupdate info net als het weer.


  19 juni 2009 om 08:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!