• Mobile
    wordt gesponsord door

Mobiele Gids voor TheHagueFestivals

Mobiele Gids voor TheHagueFestivals

{title}Mobiele festivalgidsen zijn er al een tijdje, en ook in Den Haag doen ze er nu aan mee. In opdracht van The Hague Festivals heeft XS2TheWorld een mobiele guide ontwikkeld met alle informatie over de festivals die gehouden worden tussen 12 en 28 juni.

Wethouder citymarketing Frits Huffnagel vindt: “Dit is een mooie aanvulling op de website thehaguefestivals.com en de Festivalkrant, je hoeft alleen maar DENHAAG naar 5040 te sms-en en je ontvangt alles over The Hague Festivals op je mobiel!”

Plattegronden zijn geïntegreerd, de gids staat stampvol met praktische informatie; cafés restaurants, hotels, winkels. “Met de lancering van de The Hague Festivals Mobile Guide voorziet Den Haag bezoekers op een vooruitstrevende manier van actuele en nuttige informatie”, zegt Sander Munsterman, Managing Director van XS2TheWorld in het persbericht van gisteren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik heb hem ook gedownload, Den Haag regelt dat goed door gratis te verspreiden. In tegenstelling tot andere apps die je voorbij ziet komen komt hij op de Blackberry ook goed in beeld. Wordt de content extern geupdate? Maw doet ie het volgend jaar ook weer?

    geplaatst op
  • @ Phileas; Content wordt dynamisch geupdate, derhalve bevat die recente geupdate info net als het weer.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.