Pocketinfo gaat internationaal: Interview Wouter Neyndorff

Pocketinfo gaat internationaal: Interview Wouter Neyndorff

Wouter Neyndorff gaat hard met Pocketinfo.nl. In een nieuwe investeringsronde is er een hoop geld opgehaald en hebben investeerders zich ingekocht in zijn bedrijf. Volgende week start Roel Martens (ex-KPN, ex-Research in Motion, ex-IASO) als commercieel directeur. En dan is er nog de naamsverandering, waar Neyndorff nog niets over wil zeggen. UPDATE(14:20): De nieuwe naam is Mobilyz.com.

En dan is er ook nog de internationale uitrol. Genoeg om over te praten! Een echt bedrijf, of de wendbaarheid van een startup? ‘We hebben geen kantoor. We werken met vrijwilligers die passie hebben voor mobiele technologie. Dat gevoel moeten we behouden, en dat gaat ons lukken.’ Zie ook: ‘Pocketinfo: The Next Steps’.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.