Adrime en eBuddy gaan samenwerken

Adrime en eBuddy gaan samenwerken

Adrime heeft een exclusieve overeenkomst getekend met online messenger eBuddy. Adrime gaat nieuwe rich media advertentieformaten ontwikkelen voor de platform van eBuddy. Dat meldt Adrime in een persbericht. David de Jong, directeur Adrime is blij: ‘Miljoenen mensen gebruiken eBuddy dagelijks om online te chatten via het web of de mobiele telefoon. Een geweldig podium voor Adrime om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met rich media.”

Rogier van den Heuvel, vice president world wide sales van eBuddy is ook blij met de overeenkomst: “Interactive advertising is een belangrijk onderdeel van ons business model. Wij willen onze gebruikers impactvolle, maar ook relevante en interactieve advertenties tonen die het gebruik van onze diensten niet beperken, maar juist verrijken. We gaan nu samen met Adrime de interactive advertising mogelijkheden van onze verschillende platforms verder vergroten. Daarmee wordt het voor adverteerders nog interessanter om campagnes te ontwikkelen gericht op onze gebruikers.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.